خلال دندان گیاهی هورا

در تمدن اسلامی- ایرانی، استفاده از خلال پس از صرف هر وعده غذایی یکی از ارکان غذا است. تا آنجا که پیامبر اسلام (ص) تعارف خلال دندان پس از غذا را یکی از حقوق میهمان بر گردن میزبان دانستهاند.
امروزه نیز در گسترهی وسیعی از تحقیقات به اهمیت خلال و نقش بیبدلیل آن در بهداشت دهان و دندان تاکید شدهاست. در فرهنگ ما استفاده از چوب گیاه نی (بامبو) به عنوان خلال دندان تقبیح شدهاست. حالآنکه غالب خلال دندانهای رایج در بازار از این گیاه هستند. استفاده از چوب گیاه بامبو به علت شکل و ساختار الیاف آن موجب آسیب به بافت لثه و مینای دندانها میشود.
گیاه خلالدندان با نام علمی Ammi visnaga جایگزین ایدهآلی برای خلال است. این گیاه علاوه بر خواص دارویی ممتازش، عطر دلپذیر و کارایی بسیار بالایی دارد. استفاده از این گیاه نادر امروزه مورد استقبال ملیتهای گوناگون قرار گرفتهاست.
مهندسین هورا، با برداشت و فراوری بهداشتی این گل شگفتانگیز، سعی در القای یک تجربه جذاب و متفاوت و احیای فرهنگ کهن ایرانیان مسلمان داشتهاند.
شامل:
1 “عدد “گل خلالدندان هورا”، 1 عدد “پایه چوبی خلالدندان هورا.
راهنمای استفاده

برای استفاده از خلال گیاهی هورا، میتوانید یکی از چوبهای گل معطر را جدا کرده و از انتهای آن شروع به خلال کنید. چنانچه فشاری بیش از حد وارد کنید، چوب خلال میشکند و آسیبی به بافت لثه و دندان وارد نمیکند (بر خلاف خلالهای رایج). در این شرایط میتوانید با باقیمانده چوب، خلال کنید.
یکی از دلایل بوی بد دهان ماندن تکههای غذا میان دندانهاست. با استفاده از خلالدندان گیاهی هورا میتوانید تکهها و پسماندهای فسادانگیز را خارج و بوی معطر گیاه را جایگزین آن گردانید.
خلال دندان گیاهی هورا کشت شده در مراتع جنوبی ایران و از مرغوبترین گونههای گیاه خلالدندان است.
توجه:
ابعاد گل خلالدندان به طور طبیعی متغیر و در بازهی 7 الی 10 سانتیمتر است.